Activiteiten

Als je goed kunt lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer, kun je zelfstandiger zijn. Lezen en schrijven kan helpen om sneller een baan te vinden. En om meer invloed uit te oefenen op geldzaken of je gezondheid. Hier vindt je activiteiten waaraan je mee kan doen. Als deelnemer, vrijwilliger of organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De rol van de communicatieprofessional

9 februari 2023 - 11:00 - 12:00

Gratis

In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen kijken we onszelf als communicatieprofessional direct (en duidelijk) in de spiegel aan. Wat doen we goed en wat kan beter? Wat zijn de laatste inzichten over communicatie? En wat betekent dat voor de rol van de communicatieprofessional? Dit bespreken we samen met een bijzondere gast: Betteke van Ruler.

Samen duiken we in de wereld van (overheids)communicatie. Hoe zorg je ervoor dat direct duidelijke communicatie een logische en niet weg te denken onderdeel is van de communicatiestrategie van jouw organisatie? Betteke geeft ons theoretische inzichten en handvatten voor de praktijk. Met haar praktische tips kun je na afloop van dit webinar meteen aan de slag binnen jouw organisatie.

Gegevens

Datum:
9 februari 2023
Tijd:
11:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://directduidelijk.gebruikercentraal.nl/agenda/de-rol-van-de-communicatieprofessional/

Cookies          Proclaimer         Privacy          Toegankelijkheid