Proclaimer

Actuele en juiste informatie

Taal West-Brabant streeft naar actuele en correcte informatie op haar website. Ondanks dit streven kan het voorkomen dat de informatie bij het samenstellen of na verloop van tijd niet juist en/of niet volledig is. U kunt geen rechten ontlenen aan de informatie op de website. Taal West-Brabant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van gebruik van de informatie op de website.

Komt u iets tegen dat niet juist of verouderd is? Neem dan contact op via info@taalwestbrabant.nl.

E-mailgebruik

De gegevens, die u doorgeeft, behandelt Taal West-Brabant vertrouwelijk. Gegevens gebruiken we uitsluitend voor het doel waarvoor u deze heeft doorgegeven. We behandelen uw e-mail vertrouwelijk, maar we sluiten niet uit dat een e-mail door derden ingezien wordt.

Meer over privacy Taal West-Brabant probeert om een e-mailbericht aan info@taalwestbrabant.nl binnen 5 werkdagen te beantwoorden.

Filmpjes en beeldmateriaal website

Wilt u informatie over het gebruik van beeldmateriaal van deze website, neem dan contact op. De filmpjes in de website zijn eigendom van Stichting Lezen en Schrijven. Taal West-Brabant heeft toestemming gekregen voor het gebruik van deze filmpjes.
Beeldmateriaal op de nieuwspagina’s zijn met toestemming van de betreffende partner vrijgegeven voor dit doeleinde op de website.

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website andere websites bezoeken die niet van de Taal West-Brabant zijn. We hebben geen zeggenschap over deze websites en we zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.