Activiteiten

Als je goed kunt lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer, kun je zelfstandiger zijn. Lezen en schrijven kan helpen om sneller een baan te vinden. En om meer invloed uit te oefenen op geldzaken of je gezondheid. Hier vindt je activiteiten waaraan je mee kan doen. Als deelnemer, vrijwilliger of organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Infomarkt Digi-Taalhuis Roosendaal

12 september 2023 - 15:00 - 17:00

Het Digi-Taalhuis is op de eerste plaats een netwerk van organisaties die activiteiten en ondersteuning bieden op het gebied van taal-, reken- of digitale vaardigheden. Daarnaast is het een fysieke plek in de bibliotheek waar activiteiten worden verzorgd en waar je terecht kan met vragen over taal-, reken- of digitale vaardigheden. Op de infomarkt vind je de organisaties die aangesloten zijn bij het Digi-Taalhuis. Zij wijzen je de weg naar de activiteiten die Roosendaal te bieden heeft!

Tussen 16.00 – 17.00 uur zal de onthulling van de Digi-Taalhuis plaquette plaatsvinden. Wethouder Klaar Koenraad en Roos Herman zijn daarbij aanwezig, een aantal deelnemers van Taaloefengroepen en taalvrijwilligers.

Gegevens

Datum:
12 september 2023
Tijd:
15:00 - 17:00

Locatie

Digi-Taalhuis Roosendaal
Markt 54A
Roosendaal,
+ Google Maps

Cookies          Proclaimer         Privacy          Toegankelijkheid