Activiteiten

Als je goed kunt lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer, kun je zelfstandiger zijn. Lezen en schrijven kan helpen om sneller een baan te vinden. En om meer invloed uit te oefenen op geldzaken of je gezondheid. Hier vindt je activiteiten waaraan je mee kan doen. Als deelnemer, vrijwilliger of organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennissessie Waarom taal werkt!

14 september 2023 - 16:00 - 17:00

Doelgroep: Brancheorganisaties, O&O fondsen, Leerwerkloket, RMT, UWV en WSP.

Ben je werkzaam bij een brancheorganisatie, een O&O fonds, of als bemiddelaar bij een netwerk- of werkgeversorganisatie en wil je werkgevers aanmoedigen om het beste uit hun werknemers te halen?

Ontdek tijdens onze online kennissessie wat laaggeletterdheid onder werknemers een werkgever kost. En wat het een werkgever oplevert als hij een werknemer ondersteunt om beter te leren lezen, rekenen of digitaal handiger te worden.  Daarnaast delen een werkgever en werknemer hun persoonlijke ervaringen; wat is er voor hen veranderd, nu de werknemer betere basisvaardigheden heeft?

Met deze feiten en ervaringen kun je werkgevers inspireren om óók met basisvaardigheden op de werkvloer aan de slag te gaan. Zodat elke werknemer zijn werk optimaal kan blijven doen.

Meer informatie vind je hier.

 

Gegevens

Datum:
14 september 2023
Tijd:
16:00 - 17:00

Cookies          Proclaimer         Privacy          Toegankelijkheid