Activiteiten

Als je goed kunt lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer, kun je zelfstandiger zijn. Lezen en schrijven kan helpen om sneller een baan te vinden. En om meer invloed uit te oefenen op geldzaken of je gezondheid. Hier vindt je activiteiten waaraan je mee kan doen. Als deelnemer, vrijwilliger of organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Handreiking duidelijke overheidscommunicatie en geteste brieven

6 december 2022 - 10:00 - 11:00

Het project ‘Duidelijke Overheidscommunicatie’ organiseert een webinar over hoe een duidelijke tekst voor inwoners en ondernemers tot stand komt, en hoe brieven worden getest. Met veel inbreng van ervaringsdeskundigen en aan de hand van de Handreiking Duidelijke Overheidscommunicatie.

Tijdens dit webinar in het kader van het VNG-project Duidelijke Overheidscommunicatie wordt duidelijk wat nodig is om brieven testklaar te herschrijven. Vervolgens wordt antwoord gegeven op de vraag hoe de brieven zijn getest. Het webinar biedt inzicht in wat het project tot nu heeft opgeleverd en hoe gemeenten de resultaten kunnen gebruiken. Inmiddels zijn er meer dan 100 gemeenten betrokken bij het project.

Je kunt je voor het webinar aanmelden via de VNG-agenda.

Dit webinar wordt georganiseerd door de VNG.


Cookies          Proclaimer         Privacy          Toegankelijkheid