Activiteiten

Als je goed kunt lezen, schrijven, rekenen of omgaan met de computer, kun je zelfstandiger zijn. Lezen en schrijven kan helpen om sneller een baan te vinden. En om meer invloed uit te oefenen op geldzaken of je gezondheid. Hier vindt je activiteiten waaraan je mee kan doen. Als deelnemer, vrijwilliger of organisatie.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Meest succesvolle aanpak om NT1’ers te bereiken

9 oktober 2023 - 15:30 - 17:00

De UNESCO Leerstoel Volwasseneneducatie gaat vaker webinars organiseren voor alle gemeenten die te maken hebben met het Regionaal Educatief Plan en de aanpak van Laaggeletterdheid. Aangezien er weinig uitwisseling is voor de gemeenten en we die vragen geregeld krijgen, zullen we dat organiseren, zodat gemeenten met actuele vraagstukken geholpen of geïnspireerd kunnen worden.

In het najaar zullen we een kort webinar geven over de ‘Meest succesvolle aanpakken om NT1’ers te bereiken’. In bijna elk Regionaal Educatief Plan is dit een doelstelling, maar nog steeds lukt dit niet echt in heel veel gemeenten. Daarom hebben we de opgedane expertise vanuit regio’s en onderzoek gebundeld en zullen we jullie handvatten geven om dit in je eigen regio voor elkaar te krijgen.

Het webinar wordt gehouden op maandag 9 oktober van 15:30 uur tot 17:00 uur.

Je kunt je opgeven via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/Registratieformulier_Kennissessie_Bereik_NT1

Gegevens

Datum:
9 oktober 2023
Tijd:
15:30 - 17:00

Cookies          Proclaimer         Privacy          Toegankelijkheid